בירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

23/04/2005 | 14:21 | מאת: שר

ד"ר שלום אני עושה ריצות בהליכון מזה שנה לפני 3 חודשים חלו כאבים בבירכיים אורטופד בדק וטען שאין נוזל ואין רגישות ותנועה חלקה לאחר מנוחה של חודש חזרתי לפעלות על הליכון והפעם כאבים בשני הבירכיים חזרו ובנוסף בזמן יישור הרגליים נשמע קנקים באיזור שבין הברך לירך זה מאוד מדאיג אותי ביצעתי רנטגן שנמצא תקין מה פשר הקנקים?האם הבאתי על עצמי נזק בלתי הפיך? אורטופד ייעץ לי על תרגילים לחיזוק הארבע ראשי(הרמת רגליים) האם זה יעיל?

26/04/2005 | 17:25 | מאת:

לשר שלום חשבתי מספר פעמים על השאלה שלך והולך ונעשה ברור לי שבלי בדיקה והבנה של הבעיה עצמה שמציקה לך לא אוכל לתת תשובה. לכן מעשית אמליץ לך פשוט לפנות לחות דעת נוספת אצל מומחה בתחום הברך. בברכה ד"ר גרינטל