עזרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

13/11/2008 | 18:48 | מאת: שחר

שלום , אני בת 35 מזה כמה חודשים סובלת מלחצים חזקים בחזה , שמלווים בדקירות לגב , ולסת (סובלת מבעיה נורולוגית בלסתות) לחץ בחזה כמו כדור שנתפס ולא משתחרר , שמלווה בגרד ובתחושת גוש בגרון וועיתים בחילה תחושה זו באה בהתקפים ולעיתים ימים שלמים כך . עשיתי כמה בדיקות : צינטור וירטואלי - תקין , אקו לב - תקין , הולטר - תקין , ארגומטריה -תקין בירור גסטרו דלקת קלה ביותר באנטרום . יש לציין שבבדיקות א.ק.ג. באופן קבוע יש לי צניחות st ב v1-v3 שהקרדיולוג אמר שזוהי כנראה תבנית קבועה אצלי. אני חסרת אונים לא יודעת לאן להמשיך וסובלתמכאבים וחוסר ודאיות . 1. רציתי לשאול האם להמשיך בברור לבבי או לבדוק משהו אחר 2. האם בגלל הצניחות אני בסיכון .\ 3. הבנתי שבהולטר לא תמיד רואים הפרעות קצב , האם כדאי לעשות שוב . תודה רבה , שחר

13/12/2008 | 23:26 | מאת:

הבדיקות שעשית תקינות לגמרי והן מדויקות יותר מאשר תרשים האק"ג. אי לכך אין צורך בהמשך ברור לבבי תודה