האם ניתן להחליף מינון נמוך של קומודין בפלוויקס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

28/08/2008 | 15:50 | מאת: רחל

שלום לבעלי קוצב לב מקבל קומודין במינון נמוך של קומודין בכדי לשמור INR 2.5 לוקח 4 פעמים בשבוע 2.5 מג קומודין ו-3 פעמים בשבוע 3.75 רוב האוכל שהוא אוכל מורכב מירקות ירוקים שיש בהם ויטמין K כגון פול וארטישוק ועוד בעלי מ-29/4/08 ועד היום ירד 23 ק"ג שקל 137 ק"ג. בעלי נכה ברגלים ולא פעיל נעזר בקלנועית וזאת בכדי שיוכל לעשות ניתוח החלפת מפרקים בברכיים צריך לרדת לפחות עוד כ-20 ק"ג אנו רוצים לטוס לארצות הברית לקבל נכד חדש ועם קומודין ניתו לטוס רק ל-14 יום עם ביטוח רפואי למצב קודם/קיים ומבדיקה שעשינו עם פלווקס ניתן ביטוח רפואי למצב קודם/קיים ל-60 יום עם הערכה לעוד 60 יום. במידה ותוכלו לעזור וליעץ אודה מאד רחל

03/09/2008 | 23:25 | מאת:

פלביקס אינו תחליף לקומדין. כדאי לבדוק עם סוכן הביטוח שימצא פתרון כאשר תצטרכו לתכנן לבצע בידקת INR אחת בחו"ל. חשיבות הבידקה תלוייה ביציבות בדיקת ה UNR בארץ וכן יש צורך דע מה סיבת נטילת הקומדין תודה