תוצאות אקו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

21/07/2008 | 12:42 | מאת: זאב

אמא שלי בת 80 יש לה קשיי נשימה לאחר מאמץ קל ואלה תוצאות אקו שלה: Mitral valve: moderate incompetence, Tricusip valve: sever incompetence TV grandient 47.00 MMHG, Pulmonic valve: mild incompetence, Left ventricle: atrial fibrillation, Conclusion: Secundume A.S.D. 04.cm - left to right, left ventricle: normal size, Preserved L.V. : systolic function, Right ventricle - dilated with impaired contraction, moderately enlarged left atrium, Right atrium - dilated, Mitral annulus calcification, Modarate mitral incompetence, Severe tricuspid incometence , Moderate pulmonary hypertension. אודה לתשובתכם : מה חומרת התוצאות ? מה אפשרויות טיפול ?

21/07/2008 | 18:53 | מאת: זאב

Secundume A.S.D. 0.4 cm

23/07/2008 | 21:23 | מאת:

האקו יכול להסביר מדוע לאימך קוצר נשימה (דליפת שסתומים)...הטיפול המומלץ הוא תרופתי, במידה ולא תשתפר כדאי יהיה לשלול גם בעיות בעורקי הלב כגורם תודה