קושי בהליכה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

04/06/2008 | 19:22 | מאת: אלה

עברתי שני אוטמים,כמה צינתורים ו3 סטנטים. אני סובלת מאי ספיקת לב ויש בעיה במסתם המיטרלי ובמסתם האורטלי. כמו כן אני חולת סכרת מטופלת באינסולין לאחרונה קשה עלי ההליכה,אני לא יכולה ללכת יותר מעשרים צעדים כאשר מתחילים כאבים קשים ברגלים,קושי בנשימה והרגשה של התפרקות טוטלית.יש גם בצקת ברגלים,והתחיל להופיע שיעול בפרט כאשר אני שוכבת. האם זה קשור בהחמרה במצב הלב?במה אפשר להקל?

09/06/2008 | 19:49 | מאת:

ץלןמןתייך קרוב לוודאי נובעות ממצב הלב (יתכן שילוב של אי ספיקת לב, בעיית המסתמים וכן ירידה בזרימת הדם ללב על רקע הצרויוצ אפשריות בעורקי הלב). על מנת להעריך את מצבך ואת הטיפול המתאים יש צורך בהתרשמות הכוללת בדיקה גופנית מעבר על בדיקות קודמות והפנייה לבדיקות מתאימות עכשוויות. לאור חומרת תלונותייך מציע לפנות ליעוץ לבבי בהקדם! תודה