תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

28/03/2008 | 20:39 | מאת: גיא

שלום רב, בעקבות "קפיצות בדופק" שהרגשתי תוך כדי משחק כדורסל ובזמן מנוחה שלאחריהן מופיעות דפיקות חזקות ומהירות ביצעתי מספר בדיקות. אלו התוצאות: הולטר: הבדיקה הייתה של 48 שעות והתוצאות הגיעו ככה (מחולקות ל-2): ביום הזה הייתה לי בדיוק את ההרגשה של ה"קפיצה בדופק" שהחל בעת ריצה קלה: משך הבדיקה: 23 שעות ו23- דקות .(75 קצב בסיסי: סינוס שנע בין 44 ל202- לדקה (ממוצע נצפו קטעים של סינוס ברדיקרדיה עד 37 לדקה בשעות .הלילה והבוקר .3-בודדים APB'S:הפרעות קצב על חדריות .13-בודדים VPB'S:הפרעות קצב חדריות משך הבדיקה: 24 שעות ו52- דקות .(73 קצב בסיסי: סינוס שנע בין 44 ל134- לדקה (ממוצע נצפו קטעים של סינוס ברדיקרדיה עד 36 לדקה בשעות .הלילה והבוקר .4-בודדים VPB'S:הפרעות קצב חדריות .14-בודדים APB'S:הפרעות קצב על חדריות בדיקת מאמץ: הדבר היחיד שהיה רשום זה: ? pr קצר, סימנים אולי ל- wpw ? בדיקת אקו לב: בדיקה תקינה למעט דלף מינימלי במסתם המיטרלי. עד הבדיקה אצל הקרדיולוג: האם הבדיקות תקינות ? האם אני יכול להמשיך ולבצע ספורט כרגיל ? האם צריך להיות מודאג ? תודה רבה...

02/04/2008 | 22:42 | מאת:

דופק סינוס של 202 הוא מהיר אלא עם אתה צעיר צגיל 20 ועשית מאמץ מאוד קשה. במידה ולא, יש לבדוק היטב את ההולטר לראות האם הדופק של 202 לא היה הפרעת קצב. עד פענוח ההולטר, הייתי נמנע מספורט מאומץ תודה