קלוריל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

23/03/2008 | 22:01 | מאת: יאיר

שלום אני מטופל בקלוריל כ-3 חודשים ,חודש מההתחלה נבדקתי האשלגן עלה מ-3.4 ל-4.1 התוצאה היתה ב31.1.08 . לפני מספר ימים התחלתי להרגיש כמו חוסר פעימה בלב ,זה עובר בשעות הערב ! אני חושב שזה מהקלוריל והרופא טוען שאין קשר . תפקודי כיליה קרייטיניו 1.2 יוריה 30 בדיקות שתן -יש לי בעיות של אבנים בכליות עם אבן בדרך Urine analysis ---------------------- Glucose Normal mg/dL Ketones NEG mg/dL Protein 20 mg/dL Blood 0.06 TRACE mg/dL Leukocytes 250 MOD Leu/uL Nitrite NEG pH 5.5 Urobilinogen Normal mg/dL Bilirubin NEG mg/dL Automated Urine Microscopy ---------------------- Red Blood Cell 20 /HPF White Blood Cell 58 /HPF Granular Cast 1 /LPF Hyaline Cast 3 /LPF Amorphous Crys. FEW /HPF Amorphous Urate Crystal ---------------------- האם רואים פה אולי בעיה שמשתן לא מתאים לי ??? תודה רבה

02/04/2008 | 22:18 | מאת:

קלוריל כמו תרופות משתנות אחרות יכול לגרום לשנויים במלחים בדם. הדבר לא שכיח אבל מחייב מודעות. ירידה באשלגן (שלא קרתה אצלך) יכולה לגרום להפרעות קצב. וכדאי לחזור על הבדיקה (כולל בדיקה לרמת מגנזיום)כמו כןף כדאי לבדוק האם באמת מדובר בפעימות מוקדמות ע"י ביצוע הולטר לב. תודה