בעיות במערכת העיכול כתוצאה משוק חשמלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

20/03/2008 | 20:27 | מאת: אורי

שלום רב, אני כבן 53 מושתל דפיברילטור מזה כשלוש שנים כתוצאה מהפרעות קצב חמורות ותפקוד ירוד מאוד בתפקוד הלב. במשך תקופה זאת, קיבלתי שוק חשמלי והמכשיר הופעל בערך 15 פעמים בחודשיים האחרונים בעקבות שלושה שוקים חשמליים משמעותיים מאוד אני מרגיש בעיות במערכת העיכול- מעין תחושה כאילו כל המערכת הפנימית "מסתבכת" כתוצאה מהמכת חשמל שאלותיי הן: 1. האם יש קשר בין הדברים? 2. האם יכול להיות שכתוצאה משילוב הכדורים שאני נוטל, ישנן בעיות גסטרו (קומדין, סימבסטין,סוטלול, ועוד רבים אחרים) 3. מה עליי לעשות? ולמי לפנות? הרופאים בבי"ח בעת אישפוזיי, לא מתייחסים כ"כ לדברים שאני מעלה אודה לכם על תשובתכם בהקדם.

22/03/2008 | 10:12 | מאת:

האפשרות של בעעיה במערכת העיכול או תןפעת לוואי של תרופות היא סבירה מאוד. כדאי לפנות למרפאה של קוצבי לב\דפיברילטורים בבה"ח שבו בוצעה ההשתלה על מנת לראות באמת האם יש קשר להנ"ל (לא ברור האם אתה גם מקוצב). תודה