המליצו על קרדיולוג בבקשה המטפל באי ספיקת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

27/01/2008 | 14:37 | מאת: יפעת

אבא בן 76 חולה סוכרת ואי ספיקת לב. בחודש האחרון אושפז ושוחרר מביה"ח 5 פעמים... בכל פעם הוא מקבל פוסיד בעירוי, הבצקות יורדות הוא משתחרר ואחרי מס' ימים שוב חוזר לביה"ח. בביה"ח נאמר לנו שזהו זה. שלא נשאר עוד הרבה זמן. לנו קשה לקבל את גזר הדין הזה. אודה למי שימליץ לי על טיפול או מטפל שיכול להושיענו, לפחות לגרום לאיזון מה עד ש.... תודה מראש

29/01/2008 | 16:58 | מאת:

ניתן לפנות אלי טלפונית לצורך המלצה. בכל מקרה, בכל בתי החולים הגדולים יש יחידות לטיפול באי ספיקת לב ואפשר לפנות אליהם ולשקול הגברת טיפול במסגרת אישפוז יום תודה