איך יודעים מתי צריך שוב בדיקות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

09/01/2008 | 17:16 | מאת: ירדנה

לפרופ' פוקס, בעלי עבר נתוח 3 מעקפים לפני 4 שנים בגיל 44. הוא עבר בדיקות תקופתיות וכו'. לאחרונה הוא מרגיש דכאון ,הוא נראה קצת חוור והוא מרגיש שאולי יש ירידה בכושר שלו. הוא נראה גם קצת חלש ובלי מרץ. אין לו כח כרגע לעשות שוב בדיקות והוא רוצה לחכות כמה חודשים.האם אפשר לחכות או האם המצב כבר מדאיג ויתכנו סתימות חדשות? תודה ירדנה

11/01/2008 | 19:42 | מאת:

אני חושב שיש להפגישו עם קרדיולוג לשיחה ולהערכה כולל הדרכה לגבי התמודדות עם מצב לאחר ניתוח לב. במקביל כדאי לפנות לרופא המשפחה לראות שאין חוסר דם (אנמיה) ןהאם יש צורך בטיפול בדיכאון.