ms

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

16/11/2007 | 02:56 | מאת: ע.נ

שלום רציתי לשאול מה מרגישים בזמן התקף של פרפור פרוזדורים ? האם רצף של פעימות מוקדמות (לפעמים כל חצי דקה ולפעמים פעם בשעה) במשך 4 ימים ללא תופעות נוספות (דופק רגיל 65-70) יכול להיות סימן לפרפור פרוזדורים ? אם לא, מה הייתי אמורה להרגיש בפרפור פרוזדורים ? אציין, אני בת 48 עברתי אבלציה לפני 10 שנים עקב svt אצל פרופ בלסן. תודה מראש

21/11/2007 | 22:22 | מאת:

ההרגשה היא מאוד אישית ודופק לא מסודר למשך 30 שניות יכול להיוצ עקב פרפור פרוזדורים קצר אבל יש גם סיבות נוספות. ממליץ לשקול ביצוע הולטר לב תודה

15/06/2008 | 17:30 | מאת: אושרת ישורון

אשמח אם אוכל לקבל את מספר הטלפון של פרופסור בלסן. תודה אושרת