תוצאות הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

26/08/2007 | 13:21 | מאת: רן

שלום דוקטור. בעקבות לפני חודש וחצי קמתי בלילה לתת שתן ותוך כדי הרגשתי שאני עומד להתעלף.כעבור חודש אותו מקרה שהסתיים בהתעלפות מלווה בפרכוסים-אושפזתי. בוצע אקו תקין,eeg תקין ct מוח תקין צילום חזה תקין אקג תקין הולטר (כעבור יומיים)-נצפו 2apcוכן נצפו היפוכי גלי t בערוצים 1ו 3 כמו כן בשעות הערב נצפו קטעי סינוס טכיקרדיה במהירות של עד 135 לדקה.אתמול שבועיים אחרי המאורע האחרון בזמן ישיבה אחרי אוכל הרגשתי שוב שאני עומד להתעלף חולשה כבדה מאוד גלי חום אי נוחות בחזה זיעה קרה-ההיתי במיון בוצע אקג ובדיקות דם תקינת.אציין כי הפעם תחושה רעה זו ליוותה אותי במשך שעות ארוכות בזמן שבאירועים הקודמים נמשכה כשעה.יש לך כיוון הסבר למה שקורה איתי?י

29/08/2007 | 22:46 | מאת:

כדאי לבצע בדיקה של Tilt Table שבאה לבדוק שאין לך תגובה רפלקסיבית האחראית על וויסות הדופק ול"ד שפועלת באופן לא תקין. במקביל כדאי לבצע ניטור אק"ג ממושך (מכשירים לניטור ממושך יש לחברת מוניטור). כדאי לפנות לקרדיולוג מומחה באלקטרופזיולוגיה שמבצעים את הבדיקות הנ"ל תודה