wbc, hct??????????????????? דחוף!!

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

25/08/2007 | 09:23 | מאת: ג'ו

שלום לך משוקם לב, לפני שנתיים עברתי 3 סטנדים קשים מקבל אספירין -קרטייה 300מ"ג ליום ו-ליפיטור 1 ליום פעילות ספורטיבית יום יומית! כ- 10 ק"מ משולבים בהליכה וריצה דופק מצויין תחושה כללית טובה מאוד בגלל הכדורים מתבקש לערוך כל 3 חודשים בדיקת דם בבדיקה האחרונה התקבלו תוצאות מודגשות שאינני מבין את משמעותן אבל בדיקה באתר העלתה כי התוצאה מסוכנת!!?? wbc 4.3 hct 41.00 הן מודגשות בין הבדיקות ומטרידות האם תוכל להסביר לי בבקה את משמוען שאר התוצאות בסדר גמור למשל ה- MCV 84.2 תודה ובדחיפות בבקשה

29/08/2007 | 22:37 | מאת:

HCT מתייחס לרמת המוגלובין והרמה גבולית. יש לעקוב לראות שאינך מפתח אנמיה. ה WBC גם הם על הצד הנמוך אבל בטח לא בטווח שמסכן אותך. כדאי פשוט לחזור על הבדיקות בעוד חודש ואם יהיו נמוכות לעשות בירור לרמות ברזל, ויטמין B12 וחומצה פולית. תודה

31/08/2007 | 18:15 | מאת: ג'ו