הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

15/08/2007 | 13:20 | מאת: דבורה

שלום פענוח הולטר עם לקיחת כדורים ריתמקס 3ארעים שהאוך המהיר בן 21 פעימות במהירות 155 פעימות בדקה 3ארועי טכקדיה על חדרית SVT במהירות עד 155 בדקה פעימות על חדריות מוקדמות בודדות אני בת 45 סובלת מקוצר נשימה בתודה אם תענה לי האם זה מצריך צינטור

22/08/2007 | 00:07 | מאת:

ההולטר מלמד על הפרעת קצב שריתמקס אינו תרופת הבחירה לטיפול בה. באם יש התקפים חוזרים ממושכים המפריעים לך יש לשקול טיפול בחוסמי תעלות סידן מסוג איקקור או בחוסמי בטא. באם תחת טיפול זה ההתקפים ימשכו כדאי יהיה לשקול ביצוע צריבה צנתורית תודה