פרדניזון גמילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

12/07/2007 | 00:27 | מאת: נילי

עקב דלקת בכרום הלב טופלתי במשך חודש בפרדניזון 40מג ליום ונקסין 500מג 2ליום לאחר בדיקת אקו אין יותר נוזלים ומומלץ לי לרדת כל 3 ימים ב10מג אאז להמשיך 5מג במשך 10ימים ובנוסף לקחת colchicine 0.5 כדור ביום אני מבקשת לדעת את דעת הקרדיולוג בנדון ותודה רבה

23/07/2007 | 18:38 | מאת:

ניתן לרדת מהר (כפי שנאמר לך) בפרדניזון עד לרמה של 20 מ"ג ואז יש להאיט את קצב הירידה. כדאי להמנע מלקיחת נקסין ופרדניזון בו זמנית. לקולכיצין יש תפקיד במניעה של התקף חוזר. תודה