בדיקת קרוטיס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

27/05/2007 | 08:39 | מאת: מירית

להלן תוצאות בדיקת קרוטיס: ממצאים: מימין- רובד טרשתי בבצל של עורק תרדמה פנימי משמאל- עורקי תרדמה בעלי מבנה תקין כיוון זרימת דם בעורקים וורטבראלים-קראניאלי מהירויות זרימת דם בגדר הנורמה סיכום: שינוים טרשתים, כמתואר ללא הפרעה המודינאמית 2. האם יש קשר לכאבי שמקרינים מהצואר לראש בצד ימין? 3. האם יש קשר לוורטיגו? תודה ויום טוב

27/05/2007 | 23:50 | מאת:

הבידקה סה"כ מלמדת על טרשת קלה בלבד ללא הפרעות בזרימת הדם. הממצאים לא קשורים לכאבים ןלוורטיגו וממליץ לכן לבצע הערכה נוירולוגית לגבי סיבות אחרות (בנושא הוורטיגו ניתן להתייעץ עם אא"ג וכן יש מרפאות ספציפיות לסחרחורות) תודה