צינתור וירטואלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

16/05/2007 | 12:10 | מאת: רונן

אני בן 50 סובל מיל"ד מטופל ביצעתי צינתור וירטואלי להלן תמצית התוצאות rca proximal rca medial lad proximal נמצאו 25 % רבדים מעטים lad medial היצרות סיגמנטלית בשעור בין 25-50 בקטע שבאזור bridge כתוצאת לחץ ולא מחלה תורשתית 2nd diagonal-עורק גדול חללי הלב lv hypertrophy אודה לך ד"ר פוקס לגבי המשמעות של תוצאה זו

27/05/2007 | 23:19 | מאת:

אין הצרויות משמעותיות בעטרקים הטרשת הקלה מחייבת טיפול בגורמי סיכון כולל איזון רמת שומנים, ל"ד והמנעות מעישון bridge פירושו אזור בו סיבי שריר הלב עןברים מעל העורק ולוחצים עליו מעט. במקרים בהם הלחץ משמעותי יכולים להיות קשיים במאמץ 0הטיפול במקרים אילו הוא ע"י חוסמי בטא כגטו דרלין או נורמיטן יש התעבות קלה של שריר הלב המשנית ככל הנראה לל"ד הגבוה -זה מחייב הקפדה יתרה על איזון הל"ד (כדאי לטפל בחוסמי בטא עקב השפעתם על הלחץ של ה bridge) תודה