תשובת בדיקה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

26/04/2007 | 17:48 | מאת: מירי

שלום רב בעקבות סחרחורות נשלחתי לבדיקת קרוטיס-us ממצאים-מימין-רובד טרשתי קטן בבצל של עורק תרדמה פנימי. משמאל-עורקי תרדמה בעלי מבנה תקין. כיוון זרימת דם בעורקים וורטבראלים-קראניאלי. מהירויות זרימת דם בגדר הנורמה. סיכום:שינויים טרשתיים,כמתואר,ללא הפרעת המודיאנית. שאלותי 1.מה משמעות מימצאים אלו. 2.האם יש קשר בין רובד טרשתי קטן בבצל של עורק תרדמה פנימי מימין לבין כאבים בירך צד ימין(בצד החיצוני) עד הברך? 3.האם יש קשר בין ממצאים אלו לבין התחושה לפעמים כי חסר לי אויר ? תודה

08/05/2007 | 23:33 | מאת:

1. אין שום חסימה בעורקי התרדמה - סה"כ הבדיקה טובה 2. לא 3. לא

08/05/2007 | 23:33 | מאת:

1. אין שום חסימה בעורקי התרדמה - סה"כ הבדיקה טובה 2. לא 3. לא