צניחה חופשית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

22/04/2007 | 11:12 | מאת: ללא

שלום, רציתי לשאול האם גבר בן 40 , שנתיים לאחר התקף לב יכול לעבור צניחה חופשית. לציין כי מזה כשנתיים אינו מעשן, לא עבר צינתור ונוטל כדורים שונים להורדת השומנים והכולסטרול וכן אספירין. תודה

28/04/2007 | 11:30 | מאת:

יש צורך בהערכה של תפקוד הלב ושל קיום איסכמיה במאמץ (ירידה בזרימת הדם) לפני כל החלטה לגבי ביצוע פעילות ספורטיבית בכלל ופעילות ספורטיבית קיצונית בפרט. בהתאם להנ"ל ניתן לשקול השתתפות בפעילויות מסוג זה. יש צורך להתייעץ עם חברת הביטוח שלך לגבי סוגיית ביטוח רפואי תודה