חרדת ביצוע אני חושב...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/11/2005 | 17:48 | מאת: אלמוג

שלום לפני הכל אציין שאני סובל מ C.P (שמתבטא בצליעה ברגליים) ולפני שנה וחצי אובחנתי כסובל מהפרעה דו קוטבית מסוג 2- כרגע אני מאוזן לחלוטין. אני בן 21 וחברתי בת 18, לפני מספר ימים ניסינו לקיים יחסי מין (ניסינו גם לפני שנה וחצי בערך) ללא הצלחה. בעת המשחק המקדים הכל טוב ויפה ואני מצליח להגיע לזיקפה, אולם כאשר אני מנסה לחדור, הזיקפה יורדת עד כדי כך שאני לא יכול להמשיך באקט. ואם לא דיי בכך, ברגע שאני יודע שאני אמור לחדור, פתאום, בלי כל התרעה מוקדמת כל השרירים שלי פתאום מתכווצים, ואני נעשה כאילו ממש "כבד" וקשה לי לנוע ולהניע את האגן בתנועות הרצויות, אני ממש כאילו כל הגוף "קפוא" נתפס. אני מאוד מתוסכל כבר חשבתי על אפשרות שלא אוכל להביא ילדים- אציין כי אני טיפוס מאוד חרדתי. מה עושים? האם התופעה מוכרת!?,

22/11/2005 | 17:51 | מאת: ד"ר רן לין

איזה בעייה- שאתה במעגל סגור - כן מוכרת מאוד לא נראה לי שעיקר הבעייה היא רפואית כאן - כולל התכווצויות שלך - למרות המחלה. ולכן - נראה לי שכדאי שתנסה את הסקס עם פחות מאמצים - כאילו שאתה תהיה יותר סביל - ותראה שהסקס מצליח ותחזור לקבל את הביטחון אין מניעה לקחת ויאגרה ודומיו במצב שלך - ככה שכדאי לך לנסות חלקי כדור - כי אתה ממש לא צריך את כל הכדור

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים