פסקה האורגזמה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/11/2005 | 23:01 | מאת: יוסי

דר' שלום אני מטופל נגד פרפור פרוזדורים ( בצורה מניחה את הדעת) עם פרוקור + קומדין אני סובל מהגדלה שפירה של הערמונית- מטופל עם קסטרל 10 מיליגרם אין בעית זיקפה, יש בעית חוסר אורגזמה הערה: עד ליפני חודש השתמשתי ב אומניק 0,4 מיליגרם -לא היתה בעית אורגזמה. החלפתי התרופות, בתיקווה לשפר את מתן השתן. נכון לעכשיו אין שיפור משמעותי במתן שתן שאלה :האם לחזור לאומניק? האם לצרף avodart ? מה השפעתו על התיפקוד המיני? תודה מראש עבור תשובתך

15/11/2005 | 06:53 | מאת: ד"ר רן לין

אני יכול להגיד לך רק שהשילוב של אוודרט ואומניק הוא מצויין לערמונית לגבי האורגזמה הבעייה היא הירידה בטסטוסטרון - וזה רצוי למניעת ההגדלה של הערמונית ויצירת סרטן ערמונית

16/11/2005 | 18:40 | מאת: יוסי

דר' לין היקר. תודה עבור תגובתך המהירה והממצה. אתה פשוט גדול מהחיים !!! האם אינך ישן בלילות? כתבתי לך בשעה 23.00 , חיכתה לי תשובה למחרת בשעה 06.00. מסירותך למקצוע בכלל ולשואלים בפרט ראויים להערכה והערצה. בטוחני שאני מבטא הרגשתם של כל אלה שפונים אלך לקבלת עצה. הרי, עבור כל שואל- הדבר בנפשו, ועומד ברומו של עולם עבורו. את המלצתך כמובן איישם. מבטיח לעדכנך כעבור 3 חודשים. אגב,-I.N.R עלה מ-2.35- ל 3.15 תוך חודש, עם המעבר מ אומניק ל xatral מבלי ששיניתי הרגלי תזונה ונטלתי כמויות " רגילות " של קומדין. חן חן לך ןיישר כח

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים