בעיה...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/10/2003 | 08:48 | מאת: מודאג

היי, כתבתי הודעה בפורום אין אונות אבל המנהל לא ענה לי ובכל מקרה אני מעדיף לקבל התייחסות מרופא. אני בן 25 ולםני כמה ימים פתאום נראה לי שמשהו התנתק או זז באיזור הבסיס של איבר המין (לכיוון הבטן), החשק המיני פתאום די נעלם (גם ברגעים קטנים ברחוב למשל שאני רואה מישהו/י מושך/ת אני לא מרגיש פיזית את מה שאני אמור להרגיש ואני לא מדבר רק על זיקפה), כשאני כבר "מכריח" את עצמי להגיע לזיקפה יותר קשה להגיע אליה והיא גם רכה יותר (למרות שזה קצת השתפר) וקצרה יותר, אבל אני מצליח לגמור... כתבתי שאני מרגיש שמשהו התנתק או זז כי אההה, יש את הקטע הזה שמפעילים איזה שריר (לא בטוח אם זה מתיחה או כיווץ (: ) באיזור איבר המין ואז הוא כזה מתנפח לשניה אז עכשיו שאני מפעיל את השריר זה רק מושך קצת את איבר המין לכיוון הגוף... שהפין במצב גדול יותר זה כן מנפח אותו קצת אבל נראה לי שפחות... בכל מקרה התחושה הכללית היא כאילו משהו קצת אההה.. איבדתי איתו קשר /-: יכול להיות שבאמת הוא זז מהמקום קצת או שמשהו התנתק/זז באיזור שציינתי (בבסיס לכיוון הבטן)? אתה מכיר את התופעה? מבין על מה אני מדבר? יש לך השערה? אני מאוד אשמח לכל תגובה שתהיה יותר (או בנוסף אם זה הכרחי) מהפניה לרופא (היה מאוד מביך בשבילי לכתוב את זה בעילום שם אני לא רוצה לחשוב על איך אני ארגיש לספר את זה לרופא /-:). בתודה מראש.

27/10/2003 | 16:23 | מאת: מודאג אבל קצת פחות

היי שוב (: אה, קראתי בחוברת קטנה על הערמונית שיש לנו בבית ונראה לי הגיוני ששם הבעיה, אני מקווה שאם באמת שם הבעיה אז מובר בדלקת ולא סרטן (שנראה לי פחות הגיוני מבחינת הגיל)... אז רציתי לדעת אם זה באמת נראה לך הגיוני ע"פ מה שתיארתי? בחוברת מצויין גם שעוצמת השתן נחלשת כשיש בעיה בערמונית. בדקתי את זה ובאמת העוצמה החזקה (שככה ממליצים לבדוק שם) נחלשה, גם התיאבון שלי לא היה משהו (אפילו באופן יחסי אליי) בזמן האחרון בד"כ והייתי יותר עייף... למרות שסדר היום שלי לא ממש מסודר אז אולי זה לא קשור לכלום... מחר אני אמור לעבור בדיקת דם (ואני חושב שגם שתן ע"פ הטופס), זה מספיק בשביל לגלות בעיה בערמונית או שכדאי ללכת לרופא כבר מחר לפני תוצאות הבדיקות? במידה ואני הולך לרופא, איזה בדיקה הוא מבצע בשביל לאבחן בעיה בערמונית? מצטער על כל השאלות ותודה מראש (:

28/10/2003 | 21:04 | מאת: ד"ר רן לין

ממש לא בעייה של הערמונית וממש לא על פי התיאור שלך - איזה שהיא בעייה של הערמונית בלי שום קשר - תרבית שתן תמיד טוב לעשות ביחוד אם אתה מקיים יחסי מין ללא קונדום

28/10/2003 | 21:03 | מאת: ד"ר רן לין

זה בסדר שאתה כותב בעילום שם וממילא כל שם פה הוא נעלם - אתה אפילו יכול לכתוב את שמך האמיתי ומישהו יחשוב שבחרת שם של מישהו אחר. תכלס - אין דבר כזה כמו שאתה מתאר. אבל ברור לי ששי לך בעייה עם הזקפה - או לפחות חושב שיש לך בעייה ולשם כך - מה יותר טבעי מאשר לגשת לרופא אוורולוג ולשטוח בפניו את הבעייה ולתת לו לבדוק אותך כמו שצריך? אומנם לא נראה לי שהוא ימצא שם משהו פתולוגי - זאת אומרת משהו שהוא לא בסדר - אבל תשוחחו - והוא ירד לשורש התחושות שלך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים