אוננות על ידי שפשוף במיטה הורסת תפקוד מיני תקין ?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/05/2005 | 01:40 | מאת: בועז

אני בחור בתול בן 20. אני מאונן על ידי שיפשוף האיבר במיטה ולא "עושה ביד". לא ראיתי בעניין משהו חריג, עד שנחשפתי לאתר אינטרנט שהדהים אותי, ובהתחלה נראה לי כמתיחה עד שראיתי שהוא רציני לגמרי. לפי האתר, יש תסמונת של "אוננות טראומטית" (TMS), אנשים שהתרגלו לאוננות על ידי שפשוף במיטה מאבדים רגישות באיבר המין ומאבדים יכולת להנות מיחסי מין רגילים. הפתרון הוא גמילה מאוננות למשך כמה זמן ואחר כך אוננות רק על ידי יד. האם באמת זה ככה והאם הדברים ידועים. אם כן אולי אפשר להסביר ככה הרבה מקרים של בעיות בתפקוד המיני. http://www.healthystrokes.com/index.html

14/05/2005 | 18:36 | מאת: ד"ר רן לין

זה הדרך שאתה נהנה ממנה - סבבה אין לזה קשר עם קיום היחסים העתידי שלך וזה לא אומר שגם אחר כך לא תמשיך לאהוב לאונן ככה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים