בעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/03/2005 | 14:52 | מאת: ora

הנה השאלה השניה בעקבות הפנייה הראשונה...................... אשמח לקבל את תשובתך, האם אתה מכיר את ד"ר אשחר ושיטת ההגינה הטבעית שלו,קבלתי פניה ממנו לאחר שנכנס לפורום וקרא על בעייתי. ___________________________________________________ תודה על התשובה,מה לדעתך אני צריך לעשות כדי לשפר את המצב..................???? האם טיפול פסיכולוגי או טיפול תרופתי................. אני בן 37 אני מקרה של כליה בודדת מלידה שהתגלה רק לפני מס' שנים במקרה בצילום של אולטרסאונד כליות. לפיכך אני מטופל בכדורים באופן קבוע על מנת לשמור על רמת לחץ דם מאוזנת. אני נוטל כדורים NORVASC 5 MG & NI\ORMITEN 25 MG בכל בוקר. רמת לחץ הדם שלי היא 80-120 בממוצע. בשנה האחרונה אני סובל מבעיות של זיקפה שמפריעות לי בתפקוד המיני. האם ניתן לדעת מה גורם לכם ומה הטיפול הדרוש על מנת לפתור את הבעיה

03/04/2005 | 12:47 | מאת: ד"ר רן לין

אין קשר בין הכליה ובין הזקפה יש קשר בין התרופות למניעת לחץ דם ובין הזקפה יש כנראה קשר בין הכליה הבודדת ובין יתר לחץ הדם לגבי האחרון - אין הרבה מה לעשות וצריך לטפל ביתר לחץ הדם - כי יתר לחץ דם זה מצב ממית ומסוכן. בנושא של הזקפה - אפשר כמובן לשפר את הביצועים - תלוי עד כמה נפגעה הזקפה במהלך השנים בהם אתה נמצא בטיפול תרופתי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים