פגיעה באיבר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/12/2004 | 22:06 | מאת: יוסי

לדר. שלום, לפני כחודש חודש וחצי נוצרה אצלי בעיה באיבר. בעת מתיחה נשמעו 2-3 "קליקים"-"קנאקים" בערך באיזור תחילת האיבר-"הקיר"-הבטן התחתונה. זה קרה עקב חוברת שקראתי להארכה ע"י מתיחות(לא שהייתי כ"כ צריך). הבעיה היא שכנראה בגלל חוסר סבלנות סתם, משכתי יותר מידיי חזק (כשהאיבר היה רפוי) ואז נשמעו כמו קולות הפיצוץ האלה כמו שאמרתי בהתחלה. להערכתי כנראה שפשוט אותם הורידים שמוליכים דם לפין נקראו-"התפוצצו". לא זכור לי שהיו כאבים כלשהם או סימן. אבל זה פגע במידה מסויימת בזקפה, כך שיותר קשה לו להזדקף מה שהיה אז בקלות מכל גירוי. אומנם יש זקפה אבל לא כמו שהיתה ולוקח זמן וזה פשוט לא זה-נפגע במידה מסוימת. גם בעבר במצב של זקפה הוא היה יציב ועכשיו זה זז בקלות לצדדים או מעלה מטה (בחלק של "הקיר"-איפה שהבטן התחתונה בתחילת האיבר- שמה הבעיה-כנראה לא מגיע מספיק דם כמו בעבר בגלל "הפיצוצים")וזה לא זקפה כמו שהיתה או כמו שצריכה להיות. מה עושים במצב כזה? אני מבין שכנראה הפתרון לבעיה הוא בניתוח מעקפים לאיבר. האם יש חשיבות לזמן, כלומר כמה שיותר קרוב למקרה או אפשר גם בעוד כחצי שנה. כיצד אפשר לפתור את הבעיה ועד כמה? אודה לך על תשובתך.

05/12/2004 | 06:31 | מאת: ד"ר רן לין

ניתוח מעקפים זה לא פיקניק וזה סיפור עושים את זה באמת לפגיעה רצינית כפי שאמרת מאוד ייתכן שבאמת פגעת ברקמה העוטפת את הגופים החלולים וייתכן שבכך פגעת בזקפה או אפילו נוצרה עקמת קלה בזקפה. במידה והנזק מזערי - הייתי מסתפק בנזק כזה ולא עושה שובם דבר נוסף. אם הוא יותר משמעותי ממה שאני מבין - לך בצע דבר ראשון מבדק זקפה בזמן שינה שנראה מה קורה בלילה

09/12/2004 | 13:18 | מאת: יוסי

לדר. לין שלום, בהמשך לשאלה ולתשובתך, אני אסביר יותר עקב תשובתך. הפגיעה שהיתה לא פגעה בכך שנוצרה עקמת קלה- זה לא. הגוף עצמו-האיבר הוא מזדקף, אלא בחלק של "הקיר"-בתחילת האיבר שם נוצרה הבעיה. כי שם כנראה נהרסו-התפוצצו הורידים עקב הקליקים כך שכשהאיבר בזקפה החלק ההתחלתי לא יציב די רופף כזה, כמו שמניחים 2 קווים בזוית 90 מעלות אז בנקודת החיבור(צומת) ביניהם שם הבעיה שהוא רופף כזה ולא יציב כמו שהיה וזה בעצם פוגע שהחלק הזה יחזיק את הפין כשהוא בזקפה כי זקפה יש, האיבר עצמו מתקשה כמו שהיה אבל החיבור שבין הגוף שלי-הבטן התחתונה לבין האיבר פה נוצרה הבעיה, די קשה לזה להחזיק את הפין המשקל שלו. ואותי מעניין אם באמת אפשר לסדר את זה. אם הדבר אפשרי. האם יש חשיבות לזמן-כמה שיותר מהר לתקן. ואם יש בזה הצלחה מלאה. אני מקווה שהבנת. אודה לך אם תשיב לי על כך.

14/12/2004 | 12:58 | מאת: עדי

לכל הגברים פה שסובלים מ"תסביך הפין הקטן" (בואו נודה באמת- רובנו): חובה לקרוא את ההודעה של יוסי! במקום לבזבז כסף על כל מיני שיטות מוזרות ורופאים שרלטנים, ולעשות לעצמכם נזקים בלתי הפיכים בגוף ובחשבון הבנק קחו את עצמכם לטיפול פסיכולוגי / פסיכוסקסואלי... חבל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים