דיסרפלקציה, זיקפה ו................דת!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/09/2004 | 00:34 | מאת: ntn

שלום, אני בן 21, נפגעתי לפני 8 שנים בC-5 0(קאודרפלג) חבל לספר את כל הסיפור, אני אנסה לקצר... אני סובל מדיסרפלקסיה כבר כמה שנים, צמרמורות, זיעה, גירודים בקיצור זוועה... אני לא יכול לישון, ללמוד, לעשות תרגילים וכו'. עד לפני שנתיים עוד סבלתי את זה איכשהו, וצינטרתי פעמיים ביום. אבל היום זה כבר בלתי נסבל, אני מצנטר לפי צמרמורות, ולוקח תרופות "נגד התופעה" 4מ"ג קדקס, נוביטרופן, דיבנילין ו....גורנישט! שום דבר לא עוזר!!! אני רוצה להתחתן בקרוב (לצערי עדיין אין לי עם מי) ואני לא יודע איך אפשר בכלל להפגש במצב כזה, (ככה זה אצל הדתיים עושים פגישות וכך מחליטים על חתונה) שלמשל באמצע פגישה אצטרך לעשות צינטור... ד"ר, תבין אותי אני חייב ישועה ממישהו מומחה (כמובן שאני בוטח רק בה' שהוא ישלח את ה"מומחה") אני פשוט לא יכול לחיות ככה. כל יום (לילה) אני הולך לישון מ-2 ומעלה בגלל הצמרמורות. כבר חשבתי על ניתוח להוצאת הסוגר, נראה הגיוני? מועיל? אנא תן לי עצה מועילה... אודה לך מקרב לב אם תשיב לי על בעייתי זו - ntn!

09/09/2004 | 06:49 | מאת: ד"ר רן לין

עם הבעייה זאת אתה צריך לחיות - ואני מאחל לך בהצלחה עד 120 כל מה שאתה צריך זה להאמין בעצמך - ולדעת שבלי בושה אתה מספר את זה לחברה שלך - כי היא צריכה לחיות עם הבעייה והתופעה - ולעזור לך - כי היא תאהב אותך בגלל מה שאתה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים