כאבים בפין בזמן השופכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/07/2004 | 15:08 | מאת: טל

שלום. שמי טל בת 22 נשואה. השאלה שלי היא כזו: לבעלי יש כאבים מאוד חזקים בזמן השופכה, הכאבים מלוים בצריבה במתן השופכה, וכאבים מסביב למה שנקרא "כיפה" לאחר השופכה. מה יכולה להיות הבעיה ? האם יכולה להיות דלקת? או ממצא אחר? יש לציין שהבעיה הזו נמשכת קרוב ל- 10 שנים... תודה.

28/07/2004 | 10:21 | מאת: ד"ר רן לין

נשמע כמו דלקת של השופכה -= והוא צריך ללכת לאורולוג שיבדוק ויקח תרביות מתאימות

01/08/2004 | 15:59 | מאת: חנן

לפי מיטב הבנתי הינה דלקת כרונית בשופכה בעיה שקשה לטפל בה בכל מקרה אם תקבל תשובה מאחד הרופאים אשמח לקבל ממך את הטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים