אנא הושיע נא

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/06/2004 | 19:24 | מאת: אליקו

אני כבן 43 אלמן ללא ילדים. כיום איני מסוגל להגיע לזיקפה עם בחורה אלה רק באוננות אינטנסיבית כשהמחשבות תמיד אבל תמיד מפליגות לעולם הפנטזיות החריגות(ס.מ ביזר וכד') בד"כ מול האינטרנט. הזיקפה נעלמת בשניות כשאני מפסיק לאונן ,יש לציין כי ניסיתי מספר פעמים לממש פנטזיות אלה ולעיתים היתה לי זיקפה ולעיתים לא. בדיקות דם שערכתי - תקינות כל שאר הפרמטרים כגון לחץ דם משקל וכד' תקינים ואפילו יש לי לעיתים זקפת לילה. יש לציין כי אני סובל מפריצות דיסק חמורות l4-l5 l5-s1 והאורולוג אמר לי שבהחלט זו יכולה להיות סיבה( למרות שסחוסים ועצבים אלה לא אמורים להשפיע על אברי המין). ניסיתי ויאגרה וזה עזר אולם מיד שהפסקתי שוב אין אונות מוחלטת . הדבר גורם לי כמובן לא לרצות להגיע למצבים אינטימיים והבדידות גוברת. אנא הושיע נא

01/07/2004 | 01:39 | מאת: ד"ר פ

היי לפי מה שסיפרת לפי דעתי הבעיה שלך היא לא פיזית גופנית אני לא יודע כמה זמן אתה כבר מאונן בזמן צפיה במחשב אבל אני מאמין שכבר הרבה זמן. ובגלל זה אני חושב שאתה התרגלת לאוננות בצפיה במחשב והתרגלת לראות דברים נועזים ומיוחדים יותר מסקס רגיל ובגלל זה אני חושב שזה חסר לך בזמן יחסי מין בצורה רגילה. מה שאני יכול להמליץ לך זה להכניס דברים מיוחדים כמו שבמחשב גם למיטה כמובן במידה הנורמלית. ולמצוא ולבקש מבת הזוג לנסות משהו קצת יותר נועז מסקס רגיל. לדוגמה אתה יכול להכניס אביזרי מין למיטה. קצת סדו (לפי מה שאבנתי זה חלק ממה שאתה צופה במחשב) אבל שהסדו לא יהיה מידי קשה ובקיצור כל מה שגורם לך גירוי מיני במחשב. בהצלחה... ד"ר פ

02/07/2004 | 10:11 | מאת: ד"ר רן לין

אז אני מסכים בהחלט שהבעייה יכולה להיות קשורה לפריצת הדיסק וכך לחץ על העתבוב הסימפטטי שלך. מאידך - אני לא מבין למה אתה מתנגד לויאגרה במצבים האלה - זה הרי בדיוק כמו שלמי שיש בעיית יתר לחץ דם סוכרת או כל דבר אחר - שנזקק לתרופות - או כאבי גב עקב פריצת הדיסק - אז אין רע בשימוש בויאגרה במקרה זה - תוציא לך את התחושה הרעה מהראש.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים