הסבר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/10/2016 | 13:19 | מאת: איתן פ

אני בן 50 יש לי זיקפת בןקר ר הזמן. לפני שבועים לערך שנאלצתי עקב שינויי שעות שינה לחזור לשעות שינה מסודרות נטלתי כמות מאוד קטנה של רבע כדור בונדורמין בלבד בלילה. בבוקר קמתי עם זיקפות בוקר של נער בן 18 קשות ולא יורדות משהו שהזכיר לי את נעורי בעוצמה של ברזל ממש. זה לא בצחוק. היתכן שהבונדורמין גרם לזה? וזה גם לדעתי השפיע על מצב כולל של כל דבר קל ישר עורר את הפין ובכלל. עד כדי כך יש לכדור כזו השפעה?

אין קשר בין בונדורמין לאיכות הזקפה. אולי העובדה שישנת יותר טוב היא הסיבה העקיפה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים