לא יכול לגמוריש זיקפה אבל לא יכול לגמור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/06/2016 | 18:51 | מאת: אסי

אני בן 68. עקב נטילת תרופות ללחץ דם במשך שנים רבות ועוד תרופות נוצרו לי בעיות בזיקפה עד כדי אין אונות מוחלטת. התחלתי להשתמש בכדורי ויאגרה והם עזרו לי מאוד לזיקפה טובה וממושכת, אלא שנוצרה לי בעיה חדשה: למרות הזיקפה אני לא תמיד מצליח לגמור למרות גירויים וכו'. אני לוקח כדור של 100. התחלתי לקחת את התחליף הגינרי באותה כמות והוא משפיע עלי מצויין מלבד הקושי לגמור. כיצד אפשר להתגבר על הבעיה? תודה על תשובתך. אסי

הכדור משפר את הזקפה היטב, אך בעיית הגמירה אינה קשורה. נשאלת השאלה האם אתה סובל ממחלות אחרות (חוץ מיל"ד) או נוטל תרופות שפוגעות במנגנון השפיכה? יש גם מכשור שעשוי לזרז את רמת הגירוי תוך כדי יחסי מין ולעורר הופעת שפיכה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים