חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/06/2004 | 17:32 | מאת: ליאוני

שלום דוקטור כאחד שיש לו חרדת ביצוע לפעמים, שאלתי היא א- האם ניתן לקחת כדור אסיוול להרגעה יחד עם סיאליס או ויאגרה?.ב- האם קיים טיפול אחר מוכח בחרדת ביצוע ואיפה? יש לציין שאין לי בעיות זקפה בנסיבות אחרות.

05/06/2004 | 19:21 | מאת: ד"ר רן לין

אתה יכול לוותר על האסיול לארח מספר כדורים של ויאגרה למשל - שאתה בכלל יכול לקחת רק חלקי כדור ולא שלם - וככה לחסוך כסף - אתה תהיה בסדר גמור עם ביטחון עצמי

06/06/2004 | 11:02 | מאת: ליאוני

שלום דוקטור תודה על תשובתך ,רציתי בכל זאת את תשובתך האם מותר לקחת סיאליס או ויאגרה יחד עם אסיוול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים