זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/06/2015 | 21:40 | מאת: אמיר

בשנות ה50 , תמיד היו בעיות , לוקה בעקמת , בזמנו עוד לפני הויאגרה טופלתי בזריקות , לא נמצאה בעיה אורגנית , כרגע ויאגרה , קורה שיש פישולים גם עם זה . בת זוג קבועה . כעקרון . ללא ויאגרה הזקפה לא מספיקה לחדירה ובהחלט יכול לקרות שלאחר החדירה תהיה נפילה שאלות 1 . האם שיטות האבחון דהיום אפקטיביות יותר מאשר לפני 15 שנה 2 . האם הטיפול בגלי הלם יכול להתאים 3 . משתמש ב נפח 25 mil viagra / חושש להגביר שמא זה לא ישנה הרבה

1. כן. 2. תלוי מה הגורם. אם הגורם סתימת כלי הדם בשל גורמי סיכון (יתר לחץ דם, שומנים, סוכרת, עישון) - אפשר לנסות. גורמים אחרים (רגשי, חרדת ביצוע, דלף ורידי) - לא מתאים. 3. מה השאלה?

20/06/2015 | 10:39 | מאת: אמיר

איך מטפלים בזה היום ואיך מאבחנים שכזה בעבר לא היו פתרונות למיטב זכרוני

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים