התייחסות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/02/2015 | 01:11 | מאת: ינקי

ללא קשר זוגי כרגע בשנות ה40. יש זיקפת בוקר. החלטתי לא לצפות בתכנים באינטרנט. ומספר שבועות לא מאונן. האם זו יכולה להיות סיבה לשינויים בתחושה הגופנית? סחרחורת שרירים מתוחים. באורגזמה חש הרפיה עמוקה בד"כ. האם שינוי התנהגותי זה יכול לגרום לכך?

השאלה שלך לא ברורה. למה החלטת להפסיק לאונן ולהפסיק לצפות באינטרנט ( פורנו )? לגבי סחרחורת ושרירים מתוחים תפנה לרופא המשפחה. מה מטריד אותך בנושא המיני? אוננות היא פעילות טבעית ובריאה כשהיא נעשית בפרטיות ולא על חשבון דברים אחרים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים