כאבים בעיינים - סיאליס 20 מ״ג

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/10/2020 | 03:08 | מאת: חסוי

היי, לאחר כל שימוש בתרופה סיאליס 20 מ״ג- נוצרים לי כאבים בעיניים. האם תופעה מסוכנת ויש להפסיק את השימוש בתרופה? יש לציין שעובר תוך כמה ימים בד״כ, אך עדיין חושש מנזק לעיניים. אני צעיר בן 30 ללא מחלות. תודה רבה.

סיאליס יכולה לגרום תופעות לוואי. מה שאתה מתאר אינה תופעת לוואי מוכרת. בכל מקרה - תופעות הלוואי חולפות לאחר כ - 36 שעות ולא מותירות נזק תמידי. אם זה ממשיך ומציק לך - החלף לתרופה אחרת. חשוב מכך - לא ציינת מדוע בחור צעיר בן 30 ובריא משתמש בסיאליס 20 מ"ג?

23/10/2020 | 17:49 | מאת: חסוי

כיוון שסובל מ-PSSD לאחר הפסקת שימוש בתרופות ssri. זה מסייע בהשגת זקפה. משום שאין תרופה ידועה כלשהי לרפואה לתופעה הנדירה הזו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים