אי הגעה לזקפה מספקת ושמירה על זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/04/2020 | 23:15 | מאת: אלון

שלום, אני בן 28 וכבר תקופה ארוכה מאוד שאני משתמש בקונצרטה בעקבות בעיות קשב וריכוז. התרופה עוזרת לי מאוד בלימודיי ובחיי היום יום אך יוצרת אצלי בעיה. הבעיה היא שתמיד שאני לוקח את התרופה נוצרת אצלי תופעה מוזרה, הפין מכווץ מאוד ונוקשה, ובנוסף קשה לי מאוד להגיע לזקפה המאפשרת חדירה וגם כשאני מגיע היא בורחת תוך כמה שניות. המצב מסתכל מאוד ונוצר מצב שאפילו כשאני לא לוקח את התרופה קשה לי לשמור על זקפה כי אני מרגיש בחרדה לא לאבד אותה במהלך האקט. פניתי למרפאה לבריאות הגבר ברמבם והמליצו לי על תרופה בשם תאדם 5. התרופה עזרה לי מאוד בהתחלה אבל לאחרונה גם היא כבר לא משפיעה ואני פשוט לא מצליח לשמור על הזקפה. אשמח לעזרה מה ניתן לעשות? תודה רבה

אתה עצמך מתאר בנוסף לתופעות לוואי של התרופה - גם על חרדה סביב התפקוד המיני. חרדת ביצוע. טאדאם משפר את הביצוע, אך החרדה בעינה. והיא הפחיתה טת השפעת הטאדאם. ממליץ לשלב טיפול מיני שיתמקד בהפחתת החרדה. באתר איט"ם רשימת מטפלים מיניים מוסמכים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים