בעיית שפיכה מוקדמת באוננות ומין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/04/2020 | 23:40 | מאת: רון

בן 25, בריא בדרך כלל. בשנה האחרונה התחלתי לסבול משפיכה מוקדמת. גם באוננות וגם בזמן מין. רוב חיי לא סבלתי מבעיה כזאת או בכל אופן היה לי הרבה יותר קל להתאפק. היום אני מוצא את עצמי במצב שאני צריך לעצור כל כמה שניות. ממה זה יכול להיגרם? והאם יש באמת טיפול?

שלום רב כן יש לזה טיפול. אם בעבר לא היה לך קושי להחליט על עיתוי הגמירה, יש להניח שמה שקורה עכשיו קשור למתח, אישי או זוגי, חוסר ריכוז. תנסה לנשום עמוק לפני, לעשות כל מה שאתה יודע כדי להיות רגוע, עם בת הזוג זה יכול להיות גם מסג׳ים. בימים אלה הטיפול המיני כמו כל טיפול נעשה בוידיאו, תתקשר לאחד המטפלים המוסמכים דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים