חוות דעת | כדור סיאליס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/02/2020 | 23:56 | מאת: רן

בן 24 רקע רפואי תקין, מזה כמה חודשים שסובל מבעיות זיקפה, כתוצאה ממתח ולחץ. הרופא משפחה המליץ על סיאליס 5 מ״ג לשימוש באופן יומי ואמר כי אכן זה יפתור את הבעיה בטענה שזה יעזור לי להתחזק. האם הכדור אכן עשוי לעזור ואוכל להפסיק אותו אחרי זמן מה והכל יהיה בסדר? אילו תופעות לוואי יש לכדור? האם ניתן לצרוך ולשתות אלכוהול במקביל?

שלום לך אתה טוען שלדעתך הבעיה בזקפה על רקע מתח ולחץ. האם יש לך זקפות ספונטניות? האם יש לך זקפה באוננות? אל תיקח טיפול תרופתי בלי אבחון מקיף רפואי פסיכולוגי. תפנה ( עם בת הזוג אם יש) למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לשם אבחון וטיפול. אם הבעיה היא בגלל מתח ולחץ, חרדת ביצוע, הטיפול לא בהכרח תרופתי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים