זיקפה חלשה בעת קיום יחסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/02/2020 | 12:27 | מאת: דני

שלום רב, אני בן 52 , לאחרונה הזיקפה מאוד חלשה, בדיקת הטוסטרון שלי תקינה האם יש מישחות טיבעיות / כדורים טבעיים לפיתרון בעיות זיקפה ?

שלום רב לפני שמחליטים על טיפול בבעיה בזקפה חשוב לעשות אבחון מקצועי מקיף כדי לברר אם הסיבה לבעיה פיזיולוגית, רגשית או מנטלית ( מתח, חוסר ריכוז, בעיה זוגית ) או שילוב של שניהם. לפי זה נקבע הטיפול. חלק מהמשחות מאלחשות ומפחיתות את הגרוי ולא פותרות את הבעיה. המטרה לא להפחית גרוי אלא להיות רגוע ומרוכז בגרוי ובהנאה. תפנה עם אשתך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים