בעיות זיקפה ושינוי בגודל וצורת הפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/01/2020 | 14:17 | מאת: ibra

מזה כשנה התחלתי להרגיש פחות חשק מיני זיקפה חלשה .לאחר מכן איבר המין התחיל להיות קצת עקום .דבר זה הלך והחמיר עד כמעט זווית 45 מעלות .מה גם התחיל להצטמצם . לא היה לי איבר מין גדול למדי אבל היה בערך 13 ס"מ והיום בקושי 7-8. האם זה קשור למחלה ספציפית? אם כן האם קיים טיפול? ענו לי בבקשה כי זה הולך להרוס לי חיי משפחה שלי. שכחתי לציין כי אני בן 56 היום

עקמת בגיל שלך עשויה לקרות בשל מחלת פירונה (שקיעת סידן במעטפת הפין) וזה מחייב בדיקת רופא אורולוג. לגבי גודל איבר המין - ייתכן ונראה לך שהגודל הצטמצם בגלל כרית השומן המצטברת בבסיס הפין. אם חיי המשפחה שלך הולכים לההרס בגלל גודל הפין ו/או צורתו - זה גם מצריך טיפול מיני/זוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים