בעיות זקפה עם בנות זוג חדשות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/11/2019 | 02:33 | מאת: רון

בן 56, בריאות תקינה. מזה מספר שנים סובל בתופעה של אין אונות, אך בלקיחת סיאליס מתפקד באופן תקין כאשר נמצא במערכת יחסים ארוכה. אני גרוש , ושמתי לב שנכנס למיטה עם בת זוג חדשה בדרך כלל בפעמים הראשונות גם עם סיאליס אין לי זקפה יציבה, לפעמים בכלל לא מצליח להגיע לזקפה, לעיתים מגיע אך בעת חדירה מאבד את הזקפה. תופעה זו גרמה לאבד בנות זוג פוטנציאליות וזה מתסכל מאד ... כפי שציינתי מקודם במערכות יחסים שכן הפכו לקבועות כן תיפקדתי באופן מלא ויציב . מה ניתן לעשות ? האם זו תופעה מוכרת ? מטבע הדברים לא נעים להתחיל להסביר לבת זוג חדשה את המצב האמתי...

שלום רון זו תופעה מאוד מוכרת ואנינו מטפלים בקושי בהצלחה רבה. באופן טבעי יש לך חששות לקראת קשר חדש, ואז במקום להתרכז ברגע בהנאה ובאינטימיות, כנראה אתה במתח והזקפה יורדת.קוראים לתופעה זו חרדת ביצוע והיא מאוד נפוצה. תפנה למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט״ם לשם אבחון וטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים