פרופסיה לנשירת שיער והשפעתה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/11/2019 | 19:19 | מאת: בנצי

שלום רב אני לוקח פרופסיה כבר 11 שנה ,התפקוד המיני תקין , כיום אני נשוי ומעוניין בקרוב להביא ילד , האם עלי לעשות בדיקת זרע לפני בגלל נטילת הפרופסיה? שמתי לב שכל רופאי העור ממליצים על התרופה כיעילה ובטוחה ולעומת זאת רופאי פוריות הגבר לא בעד וממליצים להפסיק לקחת את התרופה אני מאוד חושש וכבר לא יודע מה לעשות אודה לך אם תעזור לי

בדיקת זרע היא קלה, פשוטה וכלולה בסל... אם יצא תקין זה יכול להפחית הרבה לחץ ואם לא זה יכוון אותך להפסיק. לא תהיה לחוץ סבעב השערות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים