זקפה ללא יכולת לשפיכת זרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/03/2014 | 14:07 | מאת: GFK

היי, אני בן 40, ולוקח תרופות פסיכיאטריות. בשנים האחרונות בזמן שאני מנסה לאונן או מנסה לקיים יחסי מין, אני לא מצליח להגיע לשפיכה. מן הסתם, מצב זה גורם לי למבוכה. למרות שיחות עם פסיכולוג ומתן כדורים שאמורים לעזור ע"י פסיכיאטרית (קיבלתי לאחרונה 2mg של תרופה שם ENRONAX).לצערי שום דבר לא עזר! אציין גם שהייתי אצל אנדיקרינולוג שאמר שלפי תוצאות הבדיקות שהוא נתן לי הכל תקין. לאור הכישלונות בפתרון הבעיה, מה אני אמור לעשות עכשיו? האם ישנן דרכים אלטרנטיביות שיוכלו לעזור לי?

אתה מתאר מצב שכיח של תופעות לוואי הנובעות מתרופות פסיכיאטריות - עיכוב השפיכה. ניתן לנסות אדרונקס (אותה ניסית) במינון של 4 מ"ג, או להתייעץ עם הפסיכיאטר/ית כדי לקבל תרופות עם תופעות לוואי פחותות (דוגמת וולבוטרין) במידת האפשר. ניתן להשתמש בויברטור מסוג PVS לצורך זירוז רפלקס השפיכה. לצורך כך תוכל לפנות למרפאה לבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים