זקפה חלשה-חרדת ביצוע?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/09/2019 | 17:47 | מאת: ד.ש

שלום רב-בן28 בריא בדכ ללא מחלות רקע. סובל מזקפה חלשה באוננות ובעת מגע מיני-וכאשר הזקפה תקינה היא נחלשת לאחר מס שניות.לאחר ביצוע בדיקות דם- TSH-1.44גבול עליון4.8 Prolactin-217גבול עליון375 Testosterone Tota-27.6גבול עליון28.7 הרופא שלל בעיה הורמונאלית ורשם 10מג טאדם(tadalafil)-מה שאכן גרם לזקפה אך הכאב ראש כתופעת לוואי לא איפשר לקיים יחסי מין.כמו כן לאחר עיון במרשם תופעות לוואי רק נבהלתי יותר מלקחת את התרופה-פירכוס במקרה נדיר האמנם אך יש היסטוריה במשפחה למחלה. מה עלי לעשות בנדון? האם מדובר במרכיב נפשי?איך מטפלים בו? האם יש עוד אלטרנטיבות טבעיות או לא טבעיות שניתן לנסות? אודה מאד לתשובתך.

אני כמעט משוכנע שמדובר בחרדת ביצוע ולא במשהו גופני. הטיפול בחרדת ביצוע צריך להיות במישור הרגשי. בחרדה. לא על ידי כדורים שמכוונים לביצוע. הכדור בטוח לחלוטין, למרות מה שקראת בעלון לצרכן, אך בכל מקרה הוא אינו הטיפול והחרדה מפחיתה מאוד את יעילותו. פנה לטיפול ע"י מטפל מיני מוסמך. יש רשימת מטפלים באתר איטם. תבין מה מקור החרדה ותקבל כלים להתמודד עמה ולהרים הזקפה אל על חזרה. טיפול מיני זה עסק רציני!

06/10/2019 | 05:51 | מאת: ד.ש

תודה רבה-לאחר קריאת דבריך אני מבין שהזיקפה החלשה היא רק סימפטום למשהו שמתחולל אצלי בראש-(בנפש)..

הבנת נכון. על כן הצעתי אבחון ומתן טיפול שיוכל להתייחס הן לסימפטום והן למקור הרגשי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים