לבן זוג שלי לא עומד .......

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/09/2019 | 16:14 | מאת: נוי

לבן זוג שלי לא עומד בזמן שאנחנו מקיימים יחסים וזו כבר הפעם השנייה, הוא טוען שזה בגלל שהוא לוקח תרופה שמורידה את החשק המיני ואחת התופעות לוואי שלה זה עליה בהורמון נשי שגורם לבעיות בתפקוד המיני , הוא גם לוקח תרופות פסיכיאטריות משפיעות על התפקוד המיני השאלה שלי האם זה באמת בגלל התרופות שהוא לוקח או שהוא פשוט לא נמשך אליי ומתבייש להגיד , תודה :)

שלום נוי האם יש לבן זוג שלך זקפה ספונטנית בבוקר או במשך היום? מה קורה באוננות? בהתעלסות לפני חדירה? לתרופות פסיכיאטריות יכולה להיות השפעה מסוימת אבל כדאי שתפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחון וטיפול. ירידה בזקפה יכולה להיות גם על רקע של מתח או חרדת ביצוע, וזה גם יכול להיות בגלל סיבה משולבת פסיכולוגית רפואית, לפי האבחון יהיה הטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים