תוצאות לא טובות בnpt

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/08/2019 | 18:08 | מאת: שי

שלום רב, אני בן 32 ולפני כמה חודשים החלה לי בעיה של אין אונות עם בת זוג חדשה. הופניתי לבדיקות דם ולבדיקת npt בדיקות הדם היו תקינות אך בבדיקת הnpt אובחנה הפרעה אורגנית במנגנון הזקפה - עוצמתן הייתה חלשה מדי. השלמת הבדיקות נמשכה כמה חודשים ויש לי כבר בת זוג אחרת, יחסי המין שלנו מספקים והזקפה שלי תקינה לחלוטין. את הבדיקה ביצעתי לפני כשבועיים ובאותו הזמן כבר ניהלתי יחסי מין תקינים. האם כדאי להמשיך ולבדוק את המשך התהליך או שאין צורך ולטפל רק אם אני נתקל שוב בבעיה? תודה

אם אתה מגיע לזקפה טובה באוננות וגם עם בת הזוג החדשה, אין לך שום בעיה במנגנון הזקפה. בדיקת NPT במקרה שלך מיותרת לחלוטין. חווית חרדת ביצוע. אם אתה נתקל שוב בבעיה הכיוון הטיפולי צריך להיות רגשי/סקסולוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים