חוסר זקפה/זקפה לא תמיד חזקה בזמן האקט

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/07/2019 | 10:13 | מאת: משה גלם

היי , אני בן 26 ובנובמבר הקרוב אהיה 27 , שמתי לב שבמשך הזמן תמיד הייתה לי בעיית זקפה . לא אומר שיש לי בעיה בכללי , למשל כשהייתי צעיר יותר בגיל 16-17 למעשה לא הייתה לי ממש את הבעיה הזו והייתי יכול להשתמש בקונדום בכיף והזקפה הייתה נשארת חזקה.. אבל שמתי לב שמאז שהאוננות אצלי נהייתה על בסיס יום יומי זה מרגיש לי שיש לזה חלק לא קטן שקשור להשפעה..בימים האחרונים הפסקתי כאילו הפסקתי כבר יומיים בשביל לתת לזה באמת בדיקה ולראת איך אתפקד בזמן האקט עצמו.. חשוב לי גם לציין שזה משתנה מבחורה לבחורה כי היו לי בחורות שזה פחות הפריע ודווקא עם הבחורה האחרונה שאנחנו סוג של מערכת יחסים , ומקיימים יחסי מין על בסיס קבוע ונורא קשה לי להגיע לזקפה לא משנה מה היא עושה , גם במין אורלי אולי הוא עומד אבל עד שאני בא לשים את הקונדום הוא שוב יורד (לא עד הסוף) אבל הוא לא נשאר מספיק קשה בשביל להיכנס לנרתיק שלה וזה מתסכל כי היא נורא רוצה וגם אני נורא נמשך .. אולי בגלל שאני מנסה להרשים אותה אז אני לא מצליח? ואולי מראש אני אומר לעצמי הוא לא יעמוד אז זה יורד לי אוטומטית? כאילו אני יודע שזה גם קשור למחשבות והמח.. וגם היא מזכירה לי את זה שהיא מנסה להרים אותו.. אז אולי שאני חושב על זה אז אוטומטית זה לא מגיע.. זו אחת הסיבות שהיו לי לא מעט אקטים שקיימתי יחסי מין ללא קונדום כי היה לי קל יותר להגיע לזקפה.. פשוט בתקופה האחרונה זה גבר קצת והבעיה הפכה ליותר נפוצה ואני לא ממש יודע למי לפנות או עם מי להתייעץ כי כן כשאני הייתי לבד וראיתי סרטים אז לא הייתה לי שום בעיה , זקפת בוקר במקרה היום הייתה.. וכשעשיתי בדיקות דם לפני שנה כמעט הכל היה תקין ואני מתכנן לעשות שוב.. אני לא יודע אני מרגיש לא בנוח עם זה ונמאס לי לבאס אותה למרות שהיא מבינה אותי .. אני יודע שזה משפיע ומבאס.. אני מת לפתור את הבעיה הזו ובבקשה אשמח אם תתייחסו אלי ברצינות ותנסו לחשוב לפי מה שאני מתאר מה הגורם המרכזי לבעיה ואולי לפנות למישהו.. היא ישר זרקה תקח ויאגרה וכאלה ואמרתי לה.. זה לא העיקר ויאגרה כי יש לזה השפעות אני מאמין על פוריות ועוד דברים.. הכי קל לקחת.. אבל צריך משהו שיתאים לבעיה שלי ואולי הבעיה שלי לא כזו קריטית כמו שחושבים למרות שזה תמיד ליווה אותי ואני אדם שפשוט חושב המון אז אני מאמין שיש לזה השפעה.. אני גם מאלה שנלחצים מהר חחח.. אמ.. אשמח שמישהו יצור איתי קשר ויעזור לי ותודה רבה וסליחה שכתבתי הרבה פשוט זה מאוד חשוב לי תודה רבה

שלום לך כמו שאמרת מחשבות דאגה, לחץ , חרדת ביצוע הם הגורם העיקרי לבעיות בזקפה שאינן על רקע רפואי. כשאתה חושב מחשבות ביקורתיות או של דאגה במקום להיות בתוך החוויה אתה גורם לכך שהדם לא זורם ונשאר בפין כמו במצב רגוע. אנחנו מטפלים בהצלחה בבעיות כאלה כל הזמן. תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני עם חברתך, דרך אתר איט״ם, לאבחון וטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים