הגדלת נפח ועוצמת השפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/07/2019 | 07:06 | מאת: ירדן

אילו אמצעים קיימים בכדי להגדיל את נפח השפיכה ואת עוצמתה? האם תרגילי קיגל מסייעים בעניין זה? מזונות מסיימים?

האשכים הם בית חרושת לייצור זרע והבלוטות הנלוות מייצרות נוזל פליטה שמלווה אותו. קצב הייצור קבוע פחות או יותר ובאמצע שנות השלושים פוחת לאיטו. אם תוציא פחות מבית החרושת בהמשך יצא יותר ואם תעלה את תכיפות ההוצאה יצא פחות... מתימטיקה. אין תרופות, מזונות, תרגול וכדומה להגדיל את נפח הפליטה. יש תרגול שיכול להעצים את ההנאה בזמן הפליטה, ללא תלות בכמה יוצא. והנאה זה כל הסיפור, לא?!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים