רומן - למה לא עומד לו כשאנחנו יחד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/06/2019 | 23:40 | מאת: דניאלה

אני מנהלת רומן עם גבר נשוי שלא בגד בעבר אני בת 45 הוא מבוגר ממני בכעשר שנים כשאנחנו שוכבים הוא מאוד בעניין ולי כיף מאוד אבל הוא לא נהיה קשה רק אחרי שאני יורדת לו המון זמן או עושה לו ביד הוא מתקשה ואז גומר מהר האם יש מה לעשות? זה נשמע פיזי או נפשי? כשאנחנו עושים סקס בטלפון אין בעיה הוא מתרגש והכל עובד

שלום לך, אם יש לו זקפה במצבים אחרים-בבוקר, באוננות, בזמן התעלסות- יש להניח שהזקפה יורדת בגלל מתח, לחץ, חוסר ריכוז. יכול להיות שהוא בלחץ בגלל שהסקס מחוץ לנישואים, אולי הוא דואג מה תהיה התגובה שלך. האם הוא גומר מהר תמיד גם בעבר? הוא יכול להתיעץ במרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים