פרופסיה עם בעיות בתפקוד המיני?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/06/2019 | 22:15 | מאת: ישראל

שלום. אני חושב להתחיל לקחת פרופסיה שחוסמת את התת-הורמון DHT על מנת לעצור התקרחות, אך האם כדאי לי לעשות זאת אם כבר יש לי בעיות בתפקוד המיני כגון חשק מיני נמוך ובעיות בזקפה? יש לי בעיות קיימות כמו אלה שציינתי ובנוסף להם גם יש לי גניקומסטיה, טסטוסטרון יחסית נמוך לגילי ואסטרדיאול גבוה, האם זה אומר שאני נמצא בסיכון יותר גבוה לבעיות שפרופסיה יכולה לעשות בתחומים האלה? האם לא כדאי לקחת את התרופה אם כבר אני סובל מבעיות שקשורות להורמונים לא מאוזנים?

לאור מורכבות מצבך ההורמונלי כדאי שתתייעץ עם כך עם רופא עור ו/או עם אנדוקרינולוג (רופא מומחה להורמונים). באדם רגיל - ללא כל הרקע שלך - הסיכוי לתופעות לוואי מיניות הוא נמוך ביותר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים