שאלה שמאוד מטרידה אותי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/04/2019 | 22:24 | מאת: יפים

התחלתי לצאת עם בחורה גדולה ממני בהרבה כאשר בתחילת הקשר בינינו היא הסתירה ממני את גילה האמיתי וגם על פניו היא נראת צעירה מגילה. הבעיה היא שהיא אובססיבית למין ובעצם רוב הבילוי שלנו זה במיטה. מתברר שהיא בחורה אמידה בגלל ירושה שקיבלה והיא מאוד מפנקת אותי ומתייחסת אלי מאוד יפה. אמנם אני עם יכולות גדולות של מין ובנוסף עם איבר גדול ועבה במיוחד ביחס לגברים אבל בשלב מסיום החיים האלה נמאסו עלי והייתי מעוניין להפסיק אותם אבל היא בוכה ומתחננת ומצליחה לגרות אותי פעם אחר פעם ואני נופל בזה. הצעתי לה ללכת ליעוץ מיני והיא לא מעוניינת וטוענת שאין בעיה בדבר שאוהבים ונהנים. היא לא מבינה איך אני רוצה להוריד מהפעילות הזו. מה לעשות? אני מותש ומוטרד.

שלום רב, אם היא בוכה ומתחננת לא צריך להשפיע על ההתנהלות שלך מולה. כמו כל דבר בזוגיות החלטות על תדירות ודרך קיום יחסי מין צריכות להיות של שני בני הזוג ותוך התחשבות הדדית. גם אם היא לא אובבססיבית והרצון שלה לקיום יחסי מין מתוך שליטה, מה עם הרצונות שלך בנושא? תציע לה שתפנו יחד לטיפול מיני כדי לגשר על הפערים, תפנו דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים